lørdag

Smushies, - et mega hit

Vil du prøve smørrebrød på en ny måde, skal du besøge Café Royal på støget. Her fås smørrebrød på en helt ny og trendy måde, - nemlig smørrebrød i sushistørrelse.


Gammeldags højt belagt smørrebrød, som Ida Davidsen præsterer, har skam sine tilhængere, men hopper man med på den nye trend, er smushies ikke til at komme udenom.


-Og hvorfor overhovedet smørrebrød, kan man spørge. Det er først og fremmest på grund af rugbrødet. Rugbrødet er noget af det sundeste, man kan forestille sig og det på grund af kornsorten rug, der anses for kornets ukronede konge.



Lige siden stenalderen, har rug været en vigtig del af danskernes kost.


Rug er i det sidste århundrede, i stigende grad blevet erstattet af hvidt hvedemel, som slet ikke tilnærmelses vis er nært så sundt som rug.


Det glædelige er, at rug i disse år er stækt på vej tilbage, som det dejlige, sunde produkt det nu er og så meget mere grund er der til, at aflægge Café Royal på strøget et besøg, skulle vejen falde forbi.

Kilde : Christian Bitz Berlingske

1 kommentar:

  1. De er superkære! Hørte godt om konceptet på et tidspunkt, men havde glemt alt om dem igen. Tak for reminderen - og fine billeder i øvrigt :-)

    SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.