lørdag

Ansjos

Ansjosen er i bogen "Ansjos" rykket helt frem i rampelyset,set i skæret af de to grupper,som inddeler folk,når talen faldet på ansjoser.


En masse mennesker,som ikke helt er klar over,hvor meget de faktisk holder af den lille fisk - og så de,som udmærket er klar over fiskens tilstedeværelse og dens betydning i madlavningen.


Nu er en række af de bedste opskrifter med ansjoser samlet i bogen "Ansjos".Opskrifterne appellerer til såvel ansjosspisere som til de,de for enhver pris vil undgå ansjoser.


Bogen er skrevet af Kåre Gade og indeholder 66 nøje udvalgte opskrifter fra "Genovesisk klipfisk" til "Flæsk med øl og kastanjer" og "Tepanade".


Forlaget Vandkunsten har udgivet bogen,som fås for 130 kr.

Kilde : Berlingske

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.