mandag

Remaa 1000 åbner på Carlsberg

Den ventede Carlsberg By på den historiske Bryggergrund,kan fra midt i marts måned forsyne den nye bydel med dagligvarer,idet Rema 1000 rykker ind.Det bliver bydelens første detailhandel.

Pånuværende har bydelen kun ganske få beboere,men det skal gerne blive til mange flere på sigt.Regionchef,Michael Jensen ser allerede masser af kunder,fra nabokvatererne Vesterbro,Frederiksberg og Valby.

Rema 1000 vil her på Carlsberg,åbne butik på 1000 m2 og i modsætning til andre steder slå et stort brød op med både økovarer,sunde varer og grønt.


Udover et stort butiksareal,vil her være parkeringsplads til knap 100 biler og masser af plads til børnefamiliernes mange ladcykler i området.


Butikken på Carlsberg bliver Danamrks absolut største REMA butik.Specialiteter,øl,økologiske varer på friske grøntsager og fersk kød bliver et must.



Købmanden,som skal lede butikken,Max Skov Hansen understreger,at her skabes en byprofil,der imødekommer præcis de mennesker,der bor i området og udfordringen bliver,at få fortalt om butikken.


Visionerne for Carlsberg byen omfatter livlig detailhandel.På området skal bygges ialt 600.000 m2,fordelt på 45 % boliger og 45 % butikker og erhverv og 10 % til sport.Kunst,kultur og forskellige institutioner.

Kilde : FoodSupply

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.