torsdag

Uden god olivenolie går det ikke

Kokken Marco Lo Manto,som i øjeblikket er aktuel i Grundfoss' kantine i Farum,vurderer,at pesto fra supermarkedet er fyldt med helt unødvendige ting, som bl.a for meget salt,kartoffelflager,cashewnødder eller solsikkeolie.


- Og så er det nødvendigt,at bruge en god olivenolie,skal pestoen lykkes.En god olivenolie vil langsomt jævne sig ud over tallerkenen,hvorimod en billig,tynd olie bare løber væk,konkluderer kokken.

En rigtig pesto består af seks ingredienser.Olivenolie,basilikumblade,pinjekerner,hvidløg og ostene parmesan og pecorino.


Cashewnødder er erstattet med pinjekerner på grund af prisen.I 6 ud af 10 pestoer findes cashewnødder i stedet for pinjekerner.Og nok et sted,der spares på er olien.Alt for ofte sparer butikkerne den dyre olivenolie væk og erstatter den med billigere raps- og solsikkeolie.Osten er også besparet.


Alt i alt er supermarkedets pestoer fyldt med billige ingredienser af sparehensyn.


Kilde : Søndagsavisen

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.