mandag

Fedtfattig yoghurt der smager

Fedtfattig yoghurt så cremet og velsmagende, at man dårligt kan smage forskel på den fede og den magre yoghurt.Det er målet for virksomheden Chr. Hansen,der bl.a. udvikler enzymer,der kan erstatte fedt med en kultur,som både forbedrer smag og tekstur i mager yoghurt.


Interessen for sundhed og ernæring er stor og forbrugerne går efter det simple og det naturlige.Yoghurt er både sundt og ernæringstig,hvis man fjerner en stor del af fedtet.


Mager yoghurt bliver ofte både tyndt og grynet og der er slet ikke samme cremethed over den,som i de fede yoghurter.Smagen af fedt mangler og her har Chr. Hansen udviklet en kultur,der erstatter fedtet.


På årsbasis spises der 20 millioner tons yoghurt globalt.Det svarer til, at hver eneste af jordens befolkning spiser 4 kg om året.20 % af forbruget er fedtfattige produkter.

Kilde : Berlingske Business

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.