tirsdag

Salmonellakød over hele landet

Endnu engang er salmonellainficeret kød løs i butikkerne og Fødevarestyrelsen advarer forbrugerne om kødet,der er fremstillet den 29. maj 2012 og solgt over hele landet i Kvickly,Super Brugsen,Dagli Brugsen og Fakta.


Det drejer sig om hakket kød af typerne : Hakket svin og kalv,10-14 % fedt i 500 g pakning,hakket svin,10-14 % fedt,hakket svin 10-12 % fedt og hakket kalv med 8-12 % fedt i 400 g pakning.


Udløbsdatoen er passeret,men kødet kan være frosset ned og hvis ikke det gennemsteges ordentligt,er faren for at blive smittet med salmonella bakterier til stede.

Kødet kan enten kasseres eller leveres tilbage til den butik,det er købt i.


Symptomerne på salmonellainfektion er feber,kvalme,opkast,mavesmerter og diarrhoe.


Kilde : TV2 Nyhederne

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.