onsdag

Duften af brunt og brændt

Duften af brunt og brændt,den dejlige duft man finder på alle tyske julemarkeder,hvor julegløgg,honningkage og andre tyske julelækkerier,er med til at vise lutter glade og forventningsfulde ansigter,svæver som en venlig sky over det eventyrlige sceneri.


Adventstiden i Tyskland er julemarkedernes tid og der findes næppe nogen tysk by,hvor der ikke sælges gløgg,glyhwein,honningkager og andre juleduftende rare sager fra julepyntede salgsboder.


Det er en skik,der har bredt sig til andre lande også.Her kan man også lide at afholde tyske julemarkeder.F.eks. i Storbritanien.Bratwurst,gløgg og christstollen "made in Germany" er med til at slå den rette julestemning an.


Birmingham har det største tyske julemarked udenfor Tysklands grænser og i tiden op til jul forvandles gågaden til "Frankfurt Christmas Market" med omkring 90 julepyntede boder.Rigtig mange flere steder nyder man Printen,Christstollen og gløgg på julehuggelige julamarkeder,hvor duften af brunt og brændt får os til at glemme alt andet for en stund.


Kilde : www.magasine-deutschland.de

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.