søndag

Undgå Roskildesyge

I øjeblikket er der af Fødevarestyrelsen sat focus på gode råd omkring smitte med Roskildesyge.Focus er sat på både fremstillere og forbrugere.


Efterår og vinter er højsæson for Roskildesyge,der er behæftet med opkast og kraftig diarrhoe.En årsag kan være en køkkenmedarbejder,der vakler syge på job og kanaliserer smitten videre via maden.En anden årsag er,at halvsyge gæster går til buffeter og spreder smitte omkring sig,når de langer til fadet.


Et kampagnesite,udarbejdet af Fødevarestyrelsen fvst.dk, søger at gøre noget ved problemet både hos køkkenpersonale og hos forbrugerne.


Det er enkle og effektive råd om hvordan,man vinder kampen over Roskildesygen eller norovirus,som er den egentlige skurk.



Kilde : FoodSupply

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.