tirsdag

VÆRSTE MADSKANDALER I DANMARK SIDEN 2005

Her er de værste madskandaler i Danmark siden 2005.
 

I 2005 var et parti polske hindbær skyld i mindst fem dødsfald,medens mere end 1000 personer blev syge.Hindbærrene var sandsynligvis vandet med kloakvand i Polen.
 

I 2006 solgte firmaet Thulin Kød Engros i Roskilde råddent kød.Fusk med datomærkningen og salg af tonsvis af råddent kød til restauranter.
 

Super Best gjorde sig bemærket i 2009,da man fra en stikprøvekontrol i 20 SuperBest butikker, fandt omfattende snyd med datomærkning,samt at der var blandet gris i lammekødet.
 

I 2010 var den gal med Vakka Kød i Slagelse.Her blev kødet ommærket så det fremstod som værende dansk,medens det i virkelighed kom fra udlandet.
 

I 2011 rullede skandalen i Nordeuropa.En række mennesker blev syge af den farlige tarmbakterie,VTEC,efter restaurationsbesøg.Bakterien kom til at koste omkring 50 mennesker livet i Tyskland og Sverige.
 

Den seneste skandale,vi netop har stået i,handler om,at oksekødet i en række færdigprodukter,i virkeligheden er hestekød. Produkter der stammer fra Rumænien, har foreløbig ramt Storbritanien,Frankrig,Irland,Sverige og Danmark.

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.