mandag

I KØKKENET PÅ HOTEL D'ANGLETTERRE

Om få dage,den 1. maj,åbner Hotel D'anglettere på Kongens Nytorv efter en stor
milliardrenovering,som ejeren har ladet foretage.
Køkkenchef Ronny Emborg kommer til at regere i køkkenregionerne over tilsammen 32 kokke og andet godtfolk.
 

Ved starten medbringer hver kok en digitalvægt, ekstra batterier,tre knive,en brødkniv,et termometer og en stanleykniv til at have i lommen.Det er nyttigt,når saksen har forlagt sig og tiden er knap.
 

Kokkene skal lave grundige opskrifter,som tjenerne kan lære udenad.De skal kunne svare en kunde på,hvorfra f.eks. asparges,kalvekød og søtunge kommer fra.
 

Menukortet vil blive inddelt i to katagorier.Kolde og varme, mindre retter af samme størrelse,som kan kombineres.Forret,hovedret og dessert.
 

Kilde : Berlingske

Spise med Mormor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.