fredag

NYT KONCEPT SKAL PROMOVERE VESTJYSKE SPECIALITETER

Sommer, hedebølge, vesterhavsbad, ferie, sommermad, mad omkring grillen,altsammen noget, der rimer godt på turister i de lejede sommerhuse på vestkysten.


En gruppe vestjyske landmænd og fødevareproducenter er gået sammen om et nyt koncept,der giver nem adgang til de lokale fødevarer for alle turisterne.


Producenterne drømmer om,at turisterne skal aftage områdets madkultur direkte fra producenterne via velkomstkasse med information og guidelines til,hvordan sommerkasserne bestilles. 


Udvalget i kasserne består i øjeblikket kun af økologisk kød og øl fra lokale mikrobryggerier,da konceptet først er startet den 1 juli.Meningen er,at flere lokale fremstillere skal hægtes på,som efterspørgslen stiger.


Kilde : FoodCulture

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.