mandag

DEN HELT STORE JULEKLASSIKER

en af julens helt store klassikere, rødkålen, spiser 9 ud af 10 til julemiddagen. - Færdigkøbt eller tillavet fra industrien. Københavnerne laver oftest deres julerødkål selv.

Foto : Arla

Alle aldersklasser kan blive enige om, at rødkål skal der til juleaften.

En analyse fra Landbrug & Fødevarer siger, at hele 92 % af befolkningen spiser rødkål i forbindelse med julen. Alle aldersklasser holder af rødkål, i særdeleshed de 50-70 årige.


Begejstringen for den røde kål hænger sammen med både tradition og fornyelse. De, der ikke kan forestille sig en jul uden rødkål og de, der gerne vil være med på trenden, hvor der spises kål.
Halvdelen svarer i analysen, at de køber færdiglavet rødkål. Medens lidt flere end hver fjerde dansker laver rødkålen selv. Knap hver femte gør begge dele.

Kilde : FoodCulture

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.