mandag

EMBALLAGE MOD MADSPILD PÅ VEJ

2014 bliver året hvor udviklingen af ny brugervenlig emballage, der samtidig øger holdbarheden på madproduktet indeni,ser dagens lys.


Det skyldes, at interessen for madspild er begyndt at fylde meget mere i danskernes bevidsthed end hidtil.

Teknologisk Institut er netop gået i gang med et udviklingsprojekt, der skal lave emballage, der bedre passer overens med danskernes indkøb.


Hos Arla har man stort fokus på madspild og et af initiativerne har været, at lave yoghurtkartoner, der ikke efterlader yoghurt i kartonet.
- Og hvordan bruges den sidste rest creme fraiche, skæreost og fløde.

Forbrugerønsker i retning af at købe salat i genluk emballage, som forlænger holdbarheden, vil mange gerne betale mere for.

Kilde : FoodCulture

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.