torsdag

HVORFOR HEDDER DET EN HÅNDVÆRKER

Hvorfor det hedder en håndværker, det lille stykke morgenbrød med de mørke birkes, kan redaktør og kommunikationsrådgaver Anders Grabow svare på.



Navnet håndværker skal opfattes ironisk, idet der jo netop ikke er noget håndværk i en håndværker. Håndværkerens er presset ud af en maskine og altså ikke rullet, som morgenbrød ellers er.

Smagen og konsistensen skal gerne være helt rigtig og ikke overraskende, kan en håndværker fra frost, være en bedre oplevelse end den fra bageren, hvis der vælges det rigtige.


Test af frosne håndværkere, udført af Søndagsavisen, viser, at Hattings håndværkere indtager førstepladsen og håndværkere af mærket Bagekunst Brunchbrød er bedst til prisen. I testen deltog 8 forskellige typer.

Kilde : Bager- og Konditormestre i Danmark, bagerimuseet / Søndagsavisen



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.