lørdag

ODENSE DROPPER 17 DAGE GAMMEL ÆLDREMAD

Forestil dig aldrig at dufte, når der bliver lavet dejlig mad, spise flæskesteg, der mere ligner noget kogt flæsk uden sprød svær og forkogte kartofler, der, når de er færdige, smager som henkogte.



Det er og har været hverdagen for mange ældre i Odense kommune, hvor maden kan være lavet op til 17 dage, før den skal spises.

Det er slut nu, bebuder rådmand Per Berga Rasmussen, der har fundet de fem millioner kroner, det vil koste årligt, at tilbyde mad, der er max 3 dage gammelt.


Langtidsholdbar mad har ellers været noget af en varm kartoffel og den engelske kok Jamie Oliver har da også set sig kaldet til at blande sig i debatten.

Kilde : fyens.dk

Spise med Mormor

Mormors Juleopskrifter

VI BAGER GAMMELDAGS

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.