mandag

BOLLER MISTÆNKT FOR AT INDEHOLDE METALSPÅNER

Forskelligt boller og brød fra firmaet Lantmannen Schulstad, er kaldt tilbage, efter det er konstateret, at der er risiko for metalspåner i brødet.


Tilbagekaldelsen er begrænset til brød med holdbarhed til uge 28, 29, 30, 31 og 1. September.

Bollerne kan afleveres, hvor de er købt.

Kilde : TV2

Spise med mormor

søndag

TOMATKETCHUP UEGNET SOM MENNESKEFØDE

Tomatketchup fra Orkla Food, solgt i Rema 1000 butikker, skal du kassere, hvis du har den stående eller gå tilbage til butikken med den.

Ketchuppen udvikler luft på grund af for højt indhold af mælkesyrebakterier. Det gør den uegnet til menneskeføde.

Den er solgt i emballager med 1000 g, produceret 02-07 2015 og mindst holdbar til 27-02-2016.

Kilde : Jubii

Spise med Mormor

DROP HYGGESPISNING AFTEN OG NAT OG UNDGÅ SYGDOM

Der er faktisk god grund til at holde inde med at spise aften og nat. Det kan få betydning for både koncentration og opmærksomhed, viser amerikansk forskning og så kan det nedsætte risikoen for brystkræft.

Især pas på med snacks, fede og sure fødevarer. De kan udløse sure opstød, når du bliver lagt ned, som kan resultere i, at bare en dråbe kan gå i lungerne. Det ødelægger lungerne på sigt.



Organerne har brug for at lukke ned, medens de andre gange arbejder maksimalt med kolesterolnedbrydning og glukoseproduktion. Disse funktioner bliver forstyrret, når man spiser både nat og dag.

Risikoen for brystkræft nedsættes, når du undlader at spise om aftenen. Jo mere du undlader det, jo mere stabilt blodsukker, der har betydning for vægten. Overvægt øger risikoen for brystkræft.

Kilde : klogkost.dk

Spise med Mormor

VI BAGER GAMMELDAGS